Selecteer een pagina

Servicedesk

Onze servicedesk met ervaren ICT-ers staat elke werkdag van 8:00 tot – 17:00 voor je klaar. Onze ICT-ers hebben toegang tot de monitoring software om al jouw problemen op afstand op te kunnen lossen.

Daarnaast worden alle meldingen geregistreerd in deze software zodat direct de geschiedenis wordt bijgehouden van jouw bedrijf. Zo kunnen wij jou snel en op de beste manier adviseren.

Sinds een aantal jaar hebben wij ook contacten met gecertificeerde bedrijven voor het onderhoud en de reparatie van printers, tablets en telefoons.

En met een van de ICT Lifeguard abonnenementen weet je precies wat je nodig hebt, want voor een vast bedrag per maand kun je onbezorgd al je ICTproblemen aan ons toevertrouwen.

Wil je graag op afstand worden geholpen maar wel met een persoonlijke benadering? Dan kunnen wij jouw pc overnemen met Teamviewer zodat je kunt laten zien wat je probleem is en wij het voor je op kunnen lossen.